Fysiotherapie in de natuur

Het liefste werk ik in de natuur. Mij heeft ze enorm geholpen mijn natuur, mijn eigenheid, te kunnen zien en leven. En doet dat nog steeds. Ik voel me er thuis, krijg er inzichten, ze geeft me ontspanning en aarding en is voor mij HET voorbeeld voor acceptatie.

Ik neem je graag mee op ont-dekkingsreis in de natuur. De natuur kan jou zoveel meer vertellen dan dat ik dat kan. Ik ga je helpen dat te gaan zien en ervaren.

mischa coolen je natuurCoaching, oefentherapie en lichaamsbewustwording in combinatie met de krachtige werking van de natuur zal er voor zorgen dat je na de sessie nog meer ‘in je lijf zit’. Je leert de signalen van je lichaam beter verstaan en misschien ook wel anders interpreteren, waardoor je zelf weer bewust de sleutel in handen hebt tot verminderen van lichamelijke klachten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak!