Hoe ziet een behandeling er uit?

In mijn werk gebruik ik fysiotherapeutische methoden zoals coaching, oefentherapie en massage. Door deze “standaard tools” te combineren met balanstraining, bewustwording, lichaamswerk, klank en Access Bars™ kan er herstel plaats vinden op een dieper nivo.

je natuur contact behandelingIn plaats van bezig te zijn met symptoombestrijding werken we oplossingsgericht. Als we de achterliggende oorzaak van de klacht hebben ontdekt kan de klacht verdwijnen.

Als een van de weinige (misschien wel de enige?) fysiotherapeuten geef ik ook sessies in de natuur. Sessies in de natuur hebben iets extra’s. Als we er voor open staan wijst de natuur ons de weg naar onze natuur. En wat heel fijn is: de natuur brengt ons in een “alfa-staat”. Dit is een staat waarin we makkelijk dingen kunnen leren en opnemen. Door bovengenoemde behandelvormen in de natuur toe te passen is het voor je lijf nog makkelijker te herstellen en weer heelheid te ervaren. Meer over de behandeling in de natuur lees je bij ‘Fysiotherapie in de natuur’ en waarom ik dit zo belangrijk vind lees je bij ‘Iets over mij en mijn leven’.

De sessies in de natuur vinden natuurlijk buiten plaats. De overige behandelingen worden gegeven in een ruimte waar een massagetafel staat en waar ruimte is voor oefeningen op de grond of oefeningen met balans-uitnodigende attributen.