Waarom ik dit doe

Ik hou van mensen, ik hou van de natuur, ik hou van de natuurlijke staat van de mens. Mijn intentie is in elke ontmoeting de natuurlijke staat van de mens te zien.

Door alle laagjes heen te zien, wie ze werkelijk zijn. Daar wordt ik echt blij van.

unsplash-gaby-orcuttZoals ik het ervaar geeft ons lichaam ons perfect aan of we in lijn zijn met ons zelf / onze natuurlijke staat. Waar we dat niet zijn, zijn we niet in balans en geeft ons lijf (op den duur) signalen. Wij interpreteren in onze westerse maatschappij deze signalen vaak als “klachten”. Hoe tegengesteld: in meerdere oerstammen worden “klachten” gezien als “roep van de ziel” en wordt er met respect naar betreffende persoon gekeken die vervolgens de ruimte en mogelijkheid krijgt om de boodschap van zijn ziel te kunnen ontvangen. Dit is de manier waarop ik wil werken met mensen die bij mij komen.