Wie is Mischa?

Ik ben een vrouw met een sterke drive tot bewustwording en innerlijke groei. Sensitief en met een gezonde dosis pit.

Mensen om mij heen ervaren dat in mijn aanwezigheid stukken beLicht worden die nog in het donker waren. Dit gaat vanzelf en kan met vreugde gebeuren maar ook best confronterend zijn.

Ik hou van mensen, dieren en de natuur. En voel een enorme blijdschap als iemand een stap zet die congruent is aan zijn/haar eigen natuur, eigen wijsheid.

Zelf leef ik mijn leven dan ook graag op mijn eigen-wijze.

Als ik een duidelijke  “ja”voel ga ik ergens volledig voor; blij met de helderheid en bereid de stap te zetten die zich aangediend heeft. Op momenten in mijn leven waarop ik durfde te luisteren naar wat ik binnenin mezelf hoorde, zonder te weten waarom ik iets ging doen, heeft dat geleid tot wonderlijke gebeurtenissen.

Meer lezen over mij en mijn leven